Velikonoce jinak: Vyrazte na výlet nebo za zážitkem
31.03.2023

Velikonoce jinak: Vyrazte na výlet nebo za zážitkem

Pomlázky, kraslice, koledování a velikonoční trhy, to jsou věci, které k Velikonocům neodmyslitelně patří. Ale co když byste tento rok rádi oslavili Velikonoce trochu jinak? Představujeme vám několik jedinečných zážitků a aktivit, které si můžete užít právě o Velikonocích. Vydejte se na výlet nebo za zážitkem, který vás obohatí a zanechá vám nezapomenutelné vzpomínky.

Ubytujte se na zámku

Zámek Zbiroh nabízí luxusní ubytování s královským servisem. Ponořte se do atmosféry minulých staletí a prozkoumejte útroby nejstaršího šlechtického hradu v Čechách. Kromě prohlídky zámku si můžete užít chutě tradiční české kuchyně v zámecké krčmě a vyrelaxovat se v zámeckém wellness. Každý rok se na nádvoří koná velikonoční jarmark, kde se můžete těšit na lidovou muziku, všemožné řemeslnické výrobky a velikonoční pochoutky.

zamek Zbiroh

Zajděte na golf

Golfový kurz je veden zkušeným trenérem, který vám ukáže správné držení hole, správný postoj, míření a osvojíte si i základní terminologii. Přijďte si tento populární sport vyzkoušet na green Chateau St. Havel v Praze v Krči. Po sportovním výkonu se odměňte obědem nebo večeří v místní luxusní restauraci.

golf pro zacatecniky

Projeďte se Prahou v mini hot rod

Vyrazte do Prahy, ušetřete si kroky a projeďte se Prahou v mini hot rod. Při jízdě vás čekají úchvatné výhledy na ikonické pražské památky. S vámi pojede i instruktor, který vás před jízdou zaškolí a ukáže vám, jak s hot rodem zacházet. Pak už jenom stačí nastartovat a vyrazit objevovat Prahu. Po jízdě se podívejte na velikonoční trhy na Staroměstském náměstí anebo na náměstí Míru.

mini hot rod prague

Prozkoumejte severozápadní Čechy v offroadu

Zážitek výlet v offroadu vás vezme na nezapomenutelné dobrodružství za volantem terénního vozidla. Projedete se nádhernými scenériemi severozápadních Čech, ale nečekejte jízdu jako v peřince. Čekají vás drsné cesty, s kterým by si normální auto neporadilo. Podíváte se třeba do uhelného velkolomu nebo prozkoumáte nedotčené Doupovsko. A to vše s poutavým vyprávěním průvodce. Zahoďte pomlázku a vydejte se na tuto dobrodružnou expedici.

offroad expedice

Staňte se kovářem

Pokud chcete využít prodloužený víkend a naučit se něčemu novému, tak doporučujeme kovářský kurz. Během kurzu vás zkušený kovář naučí základním technikám kovářství, jako je ohýbání, kování a broušení kovu. Kurz je vhodný pro úplné začátečníky. Na konci kurzu si odnesete vlastnoručně vyrobený výrobek.

na zkousku kovarem

Projeďte se v závodní buggy

Máte rádi adrenalin? Přijďte si vyzkoušet jízdu v závodní buggy na uzavřené trati, která pravidelně hostí závody, jako je mistrovství České republiky a mistrovství Evropy v motokrosu. Závodní buggy Motor Suzuki GSX-R 600ccm to zvládne z 0 na 100 za 4 sekundy, klidná jízda to tedy rozhodně nebude. Po celou dobu vám budou k dispozici instruktoři, kteří vám předají svoje zkušenosti a zajistí vaši bezpečnost na trati.

jizda v buggy

Ať už se rozhodnete pro romantický pobyt na zámku, adrenalinovou offroad jízdu nebo se něčemu přiučíte a zkusíte si kovařinu, určitě si užijete nevšední a zábavné Velikonoce.


Podobné články

Kam na výlet s dětmi v Olomouci a okolí: 7 tipů na aktivity

Kam na výlet s dětmi v Olomouci a okolí: 7 tipů na aktivity

10.05.2024

Hledáte tipy na rodinné výlety v Olomouci a okolí? Přinášíme vám 7 skvělých výletů, které zaručeně potěší nejen vaše děti, ale i vás. Ať už hledáte kam s dětmi když prší nebo když je venku hezky, v článku najdete výlet přesně pro vás.

15 nejromantičtějších filmů všech dob

15 nejromantičtějších filmů všech dob

02.04.2024

I když se večery pomalu ale jistě zkracují, stále zůstává spoustu času a prostoru pro společné chvíle na gauči. A pokud zrovna nevíte, jaký film byste si mohli pustit, pak mrkněte na náš seznam nejromantičtějších filmů všech dob. Filmy nejsou seřazeny v žádném konkrétním pořadí.

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

Stezky pro děti: 13 tipů kam vyrazit

07.03.2024

Hledáte kam s dětmi na výlet? Inspirujte se našimi 13 tipy na stezky pro děti po celé ČR. Od magických setkání na Ježíškově cestě v Krušných horách, přes hravé objevování přírody v Lesním parku Klimkovice, až po pohádkové a pirátské výpravy u Baťova kanálu. Vyrazte na výlet, kde se vaše děti vyřádí a něco se přiučí.

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

Kam na výlet s dětmi Ostrava: nejlepší tipy pro rodinný den

29.02.2024

Hledáte tipy na rodinný výlet v Ostravě, kde by se vaše děti mohly nejen skvěle bavit, ale i něco nového naučit? Ostrava nabízí mnoho atrakcí, které splní očekávání každého malého dobrodruha i zvídavého vědátora. Od fascinujícího světa techniky v Dolních Vítkovicích, přes druhou největší ZOO v České republice, až po adrenalinové zábavy v E-motion parku. Inspirujte se našimi 9 tipy na výlety pro rodiny s dětmi.

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

Výlet Severní Čechy: 13 tipů na objevování krás regionu

23.02.2024

Národní park České Švýcarsko, památky jako zámky Děčín a Sychrov, Hrady Hněvín a Trosky - to je jen zlomek toho, co nabízejí Severní Čechy. Inspirujte se 13 tipy na výlet v Ústeckém a Libereckém kraji.

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

Olomoucký kraj: Tipy na výlety a aktivity

16.02.2024

Olomoucký kraj nabízí širokou škálu výletů a aktivit. Od prozkoumávání historických památek po návštěvu ojedinělých přírodních úkazů v Jeseníkách, v této krásné oblasti je pro každého něco. Inspirujte se našimi 20 tipy na výlet.

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

Brno za 3 dny: kde se ubytovat, kde jíst a co vidět

09.02.2024

Brno je plné zajímavých míst i gastro podniků. Vydejte se spolu s námi do tohoto krásného města a užijte si víkend plný procházek, zážitků a ochutnávání.

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

4 důvody, proč chodit na kosmetiku

02.02.2024

Pravidelná kosmetika by měla spadat do pečovacího rituálu každé ženy. V tomto článku se dozvíte, proč se vyplatí investovat do pravidelné kosmetiky a kam si na ni můžete zajít.



Kontaktujte nás

Máte dotaz, doporučení nebo sdělení, které bychom si neměli nechat ujít? Pište nebo volejte.

Zavolejte nám +420 222 316 957

Každý pracovní den 9.00–16.30 hod.

Odebírejte newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte s předstihem nabídku novinek a další výhody.

Odesláním vašeho e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů.


Naše zážitky jsou dárky na celý život

V Allegrii věříme, že zážitkové dárky jsou tou nejlepší volbou, pokud hledáte originální dárek pro své blízké. Darujte zážitek k narozeninám nebo jiné významné příležitosti a přineste radost do života svých blízkých.

V naší široké nabídce zážitkových dárků naleznete různé kategorie, jako jsou například adrenalinové zážitky, kulturní zážitky, wellness a relax, gastronomické zážitky a mnoho dalších. Věříme, že v naší nabídce najdete ten správný zážitek jako dárek pro vaše blízké, který se jim navždy vryje do paměti.

Nezáleží na tom, zda hledáte zážitek pro muže, ženy, páry nebo rodiny, v naší nabídce najdete něco pro každého. U nás si můžete vybrat například romantický pobyt v lázních, adrenalinový zážitek jako tandemový seskok padákem, nebo třeba kurz vaření s šéfkuchařem. Darováním zážitkových dárků přinášíte nejen radost, ale i zážitky, na které budou vaši blízcí vzpomínat celý život.